Ben je financieel dienstverlener of actief in de wereld van financiën? 

Van financial life planner tot beleggersplatform, wij ondersteunen bedrijven aan de juiste online zichtbaarheid.

Uiteindelijk is tijd het meest kostbaarste bezit wat je hebt en het glipt iedere dag door je vingers!

Blueprint Financial Life Planning is opgericht door Jan Verheij en Erik Verkerk. Vanuit het bestaande intermediairkantoor Verkerk & Verheij Adviesgroep in Ridderkerk.

Zij bieden financiële planning voor ondernemers, directeuren en mensen in loondienst die over enig vermogen beschikken en die hun leven doelbewust willen (be)leven.

Voor Blueprint verzorgen wij de complete online marketing, waaronder een Google Ads campagne en maandelijke nieuwsbrief naar bestaande klanten.

Ik wil ook mijn online marketing uitbesteden

Wil je ook volledig ontzorgt worden in je online marketing
activiteiten met jouw bedrijf in de financiële wereld?
Dan staan wij graag voor je klaar.

Maak vanaf nu betere financiële keuzes met Finner

Beleggers waarderen alle nieuwe inzichten en ook de financiële wereld ziet steeds vaker de waarde van transparantie in. Om de missie te laten slagen is er meer nodig dan een vergelijkingssite. Slimme inzet van big data, technologische innovaties én een team van experts maken ook veel meer mogelijk.

Daarom is het in 2019 tijd voor een nieuw platform: Finner.nl

Voor Finner verzorgen wij de Google Ads en Bing Ads campagnes. Daarnaast brengen wij maandelijks de cijfers in kaart met een datasheet en in combinatie met een Google Analytics koppeling. 

Wil je als financieel dienstverlener ook optimaal zichtbaar zijn online? Laat ons een vrijblijvende analyse van je website maken. 

Maak een gratis analyse van mijn website

    Waarom je online marketing wilt uitbesteden?

    De meeste bedrijven hebben geen tijd of kennis in huis om eigen online campagnes op te zetten en te beheren. De meeste van onze klanten weten dat het hard werken is om het verschil te kunnen maken online.

    Met de juiste kennis van online marketing, de concurrentie en het gedrag van de doelgroep is het wel mogelijk. Wij laten je graag zien waar de mogelijkheden liggen en pakken deze samen op. 

    Online marketing uitbesteden