Heb je een IT bedrijf en ben je op zoek naar nieuwe klanten?

Wij ondersteunen verschillende IT bedrijven met Google campagnes. De reden dat ze dit bij ons doen? Wij zorgen voor nieuwe klanten!

Webdevelopment is het nieuwe ambacht

Dutch Grit biedt een nieuwe standaard voor webdevelopment en systeemintegratie voor groothandel en retail. Door alle databronnen en IT-systemen op elkaar aan te sluiten, komt je klant (weer) helemaal centraal te staan.

Voor Dutch Grit verzorgen wij een landelijke Google Ads campagne gericht op vooraf geselecteerde doelgroepen. Zo bereiken we veel nieuwe prospecten voor een aantal verschillende diensten.

Ik wil ook mijn online marketing uitbesteden

Wil je ook volledig ontzorgt worden in je online marketing
activiteiten met jouw bedrijf in de financiële wereld?
Dan staan wij graag voor je klaar.

Meer rendement met slimme software

Bij Staff Support draait alles om mensen. Dagelijks werken wij met ons hele team gedreven om mensen een optimale ervaring te bezorgen. Met onze software, onze trainingen en advies en onze servicedesk.

Van het plannen van uren, tot het registreren, fiatteren, controleren en rapporteren. Iedereen zijn eigen (software) tools om prettig te kunnen werken.

Voor Staff verzorgen wij de complete online marketing. Van nieuwsbrief naar bestaande klanten tot gerichte Google Ads campagne op een vooraf geselecteerde branche.

Ben je als IT bedrijf ook toe aan nieuwe klanten? Laat ons een gerichte campagne opzetten voor een specifieke branche.

Laten we sparren over een campagne

    Waarom je online marketing wilt uitbesteden?

    De meeste IT bedrijven hebben geen tijd of kennis in huis om eigen online campagnes op te zetten en te beheren. De meeste van onze klanten weten dat het hard werken is om het verschil te kunnen maken online.

    Met de juiste kennis van online marketing, de concurrentie en het gedrag van de doelgroep is het wel mogelijk. Wij laten je graag zien waar de mogelijkheden liggen en pakken deze samen op. 

    Online marketing uitbesteden