Ben je actief in de vastgoed wereld en ben je toe aan meer klanten?

Van vastgoedonderhoud tot juristenkantoor, wij helpen bedrijven aan de juiste online zichtbaarheid.

Jurist voor de woningmarkt in Google

WOZ Juristen is een onderneming opgericht om namens particulieren en ondernemingen bezwaar en beroep te maken tegen een te hoge WOZ-waarde.

Ieder jaar wordt de WOZ-waarde ingeschat door de gemeente. Deze beschikking valt elk jaar bij iedere vastgoedbezitter op de deurmat (of in het digitale postvak) tussen 28 januari en 1 mei. In deze periode is het belangrijk voor WOZ Juristen om maximaal zichtbaar te zijn in Google.

Gedurende dit ‘hoogseizoen’ zijn wij actief met verschillende Google Ads campagnes. De targeting is op diverse niveau’s waaronder geografisch op landelijk, stedelijk en op postcodeniveau. 

Ik wil meer aanvragen uit google

Wil je tijdens een bepaalde periode extra zichtbaar zijn in Google? Denk aan een beurs, evenement of inspelen op een ‘hot-sales’ periode?

Voor een specialist op het gebied van voegwerk is vindbaar zijn noodzaak!

DKS Gevelrenovatie is een specialist op het gebied van het aanbrengen en vervangen van voegwerk. Vele typen voegwerk zijn mogelijk, van ambachtelijk knip-of snijvoegwerk tot het uitvoeren van een standaard platvol geborstelde voeg.

Het is voor DKS belangrijk om het hele jaar zichtbaar te zijn in Google op regionaal niveau. Wanneer een particulier besluit zijn voegen te laten vervangen of verbeteren is het belangrijk om op juist op dat moment zichtbaar te zijn.

Wil je weten hoe je op regionaal niveau kunt scoren met Google? Start vandaag nog met een proef van 1 maand.

Waarom je Google Ads wilt uitbesteden!

De meeste bedrijven hebben geen tijd of kennis in huis om eigen online campagnes op te zetten en te beheren. De meeste van onze klanten weten dat het hard werken is om het verschil te kunnen maken online.

Met de juiste kennis van Google Ads, de concurrentie en het gedrag van de doelgroep is het wel mogelijk. Wij laten je graag zien waar de mogelijkheden liggen en pakken deze samen op. 

Google Ads uitbesteden