Kun jij ook wel iets meer klanten in je webwinkel gebruiken?

Wij ontwikkelen sterke online strategieën voor webshops die succesvol willen zijn.

Finnpaints, officiële Tikkurila verfleverancier

Finnpaints bestaat sinds 2006 en is de enige importeur van Tikkurila verfproducten voor Nederland en België. Het verfsysteem van Tikkurila werd sinds 1991 geïmporteerd en gedistribueerd door Finnhouse/Finncoatings.

De distributie van de verfproducten is overgenomen door Peck de Jong. Peck is zelf gedurende tien jaar als commercieel en bouwkundig adviseur werkzaam geweest bij Finnhouse. Met deze overname in 2006 is de naam Finnpaints ontstaan.

Voor Finnpaints verzorgen wij de complete online marketing. Van Social Media promoties tot Google Ads campagnes. (SEA)

Online marketing voor jouw webshop

Wil je tijdens een bepaalde periode extra zichtbaar zijn? Denk aan Moederdag of Black Friday. Of wil je een nieuw product in de markt zetten?

Logi Label, uw printer leverancier

Logi Label is de totaal leverancier voor zelfklevende etiketten, etiketten software, printers, kleuren etiketten printers, printlinten, slitters/rewinders en toebehoren. Sinds de oprichting ligt de kracht in kwaliteit, levertijden en prijzen.

Een sterke combinatie, waardoor de klantenkring constant groeit. Stuk voor stuk hechten klanten aan het onafhankelijke advies voor specifieke bedrijfstoepassingen.

Voor Logi Label verzorgen wij de maandelijkse nieuwsbrief naar bestaande klanten tot Google optimalisatie voor alle webwinkels. (SEO)

 

Wil je weten hoe je meer bezoekers naar je webwinkel krijgt? Start vandaag nog met ons proefpakket van 1 maand.

Waarom je online marketing voor je webwinkel wilt uitbesteden!

De meeste bedrijven hebben geen tijd of kennis in huis om eigen online campagnes op te zetten en te beheren, laat staan om ze winstgevend te maken. De meeste van onze klanten weten dat het hard werken is om het verschil te kunnen maken online.

Met de juiste kennis van online marketing en
E-commerce is succes wel mogelijk. Wij laten je graag zien waar de mogelijkheden liggen en pakken deze samen op. 

Online marketing webwinkel uitbesteden