DOWNLOADS

BROCHURE.pdf

Klik hier om onze brochure te downloaden

Zoekmachine Marketing (SEO,SEA)

Zoekmachine marketing is een belangrijk onderdeel van internet marketing en beslaat de twee pijlers zoekmachine adverteren en zoekmachine optimalisatie. Indien goed uitgevoerd zorgt zoekmachine marketing voor bezoekers die op zoek zijn naar jouw dienst of product. Wij kunnen daarvoor zorgen. Zoekmachine adverteren kan je doen met Google AdWords. Hierdoor bereik je eenvoudig en snel je doelgroep. Als je bijvoorbeeld stoelen verkoopt, stel je een Google Adwords campagne in op basis van de zoekopdracht “stoelen kopen”.

Display advertising (Remarketing)

Door de inzet van dynamische & rich media banners, tekstadvertenties, video en allerlei andere methoden brengen de specialisten van Nerox je website onder de aandacht bij de doelgroep. We werken daarbij nauw samen met grote display netwerken en bepalen middels Real Time Bidding (RTB) de beste voorwaarden om tegen te adverteren. Een speciaal algoritme analyseert of het interessant is om een advertentie aan een betreffende persoon te laten zien.

SOCIAL MEDIA MARKETING

Een goede reputatie bij (potentiële) klanten bouw je op door optimale service te verlenen. De klant is tenslotte koning. Wie dat niet doet, laat kansen liggen en geeft de concurrent een gratis voorsprong. Luisteren naar wat er over je product of dienst gezegd wordt is essentieel om up-to-date te blijven en de service zo nodig aan te scherpen. Weten wat er over je bedrijf wordt gezegd én daar op een goede manier op in weten te spelen is een kunst. Want hoe meet je de merkreputatie? Maak kennis met social media marketing!

TOP