Zorg binnen enkele weken voor een online sales funnel!

Kun je tegenwoordig nog om social media heen? Deze online kanalen zorgen voor vertrouwen, herkenbaarheid en brengen je direct in contact met de doelgroep. 

Waarom beginnen met Social Media Marketing?

Je wilt natuurlijk dat klanten jouw product of dienst afnemen. Een goed product of dienst, naamsbekendheid en goede service zijn de basis voor een succesvol bedrijf.

Met social media kun je die naamsbekendheid en goede service bereiken. Dat is dan ook vaak het doel van onze social media campagnes. Zelden wordt er gefocust op directe sales via zo’n kanaal.

Hoe kan het dat de ene facebook of instagram pagina wel succesvol is en de andere juist niet? Dat is de vraag die ertoe leidde dat wij ons bezig zijn gaan houden met het doen van onderzoek naar social media marketing. Hierbij hebben wij gekeken wat nodig is om naamsbekendheid te krijgen op social media om daaruit nieuwe kanten te werven. 

Hierdoor weten wij precies hoe een succesvolle social media pagina opgebouwd dient te worden. Dit levert daadwerkelijk meer naamsbekendheid en tevreden klanten op. 

 

Uitbesteden

Social Media uitbesteden houdt onder andere in dat Nerox frequent berichten post en content deelt. Hierbij moet rekening worden gehouden met het feit dat berichten moeten aansluiten bij je doelgroep. Berichten op Social Media moeten dus interessant zijn voor bepaalde doelgroepen, makkelijk leesbaar zijn, goed opvallen maar ook moeten ze aanzet geven tot handelen (bijvoorbeeld reageren of aanmelden). 

Wij hebben ervaring met het opzetten van campagnes op de volgende platformen:

Facebook

Instagram

LinkedIn

Pinterest

Social Media uitbesteden betekent dat wij voor jou content creëren en berichten posten. Dit is vooral handig wanneer je hier zelf geen tijd voor hebt of geen werknemers in dienst hebt die actief kunnen zijn met Social Media, terwijl je dat wel heel graag wilt. 

Social media uitbesteden