Klanten

We werken met trots voor een groot aantal bedrijven door heel Nederland. Hieronder benoemen wij een aantal cases.

Onze klantverhalen

Finnpaints verf specialist

Finnpaints bestaat sinds 2006 en is de enige importeur van Tikkurila verfproducten voor Nederland en België. Wij verzorgen voor Finnpaints de complete online campagne en zorgen er ook voor dat er meer conversies plaatsvinden op de website, door middel van slimme pop-ups en call-to-action’s.

#SEO#Content#Linkbuilding#Conversie optimalisatie

 

JBS multimedia

JBS Multimedia groeide van startende ondernemer tot één van Nederlands grootste installateurs van touchscreens en digiborden voor het onderwijs en MKB. Een converterende WordPress website een uitgekiende SEO & SEA strategie zijn (naast de ondernemer zelf natuurlijk) de basis voor dit succes geweest.

#SEO#Google Ads#Conversie optimalisatie

 

Finner financieel adviseur

Een onafhankelijke vergelijkingssite voor beleggers in Nederland. Finner bied beleggers nieuwe inzichten en helpt om de juiste keuzes te maken. Wij verzorgen voor Finner de Google en Bing Ads campagne.

#Google Ads#Bing Ads

 

Airview airconditioning importeur

Airview is uw totaalleverancier in klimaatoplossingen. Door middel van een uitgebreid leveringsprogramma bieden zij de oplossing voor ieder klimaatprobleem. Wij verzorgen voor Airview de Google Ads campagne en zorgen voor het juiste verkeer op de website.

#Google Ads#Conversie optimalisatie